Valide Sultan Anaokulu

Vizyon: Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal ve uluslararası standartlara uyan ve yeni standartların geliştirilmesi için yol gösteren, tüm velilerin eğitsel etkinliklere katılımını sağlayarak, çocuğun ev yaşantısı ile okul yaşantısını birleştirmesine ve çocuk-aile ilişkisinin birlikte öğrenmesine katkıda bulunan, toplumun özelliklerine uygun ancak evrensel özellikleri de göz ardı etmeyen, personelinin yüksek motivasyonla çalıştığı ve bu motivasyonun getirdiği olumlu özellikleri çocuklara yansıttığı, Manisa ilinde bulunan tüm anne ve babaların çocuklarını, gerek fiziksel koşullar gerekse eğitim açısından, okulumuza kaydettirmek için çaba sarf ettiği, çalışanların ve velilerinin bu okulda olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu, çocuklara, onların daha sonraki eğitimlerine temel oluşturacak kaliteli eğitim veren, personelinin, velilerinin ve öğrencilerinin parçası olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu, araştırmacı kimliğini yeni projelerle destekleyen, bilime katkıda bulunan ve sürekli gelişim gösteren bir okul olmaktır.

Misyon: Valide Sultan Anaokulu, okul öncesi eğitimde yeni gelişmeleri takip ederken, sadece çocuklarımıza değil yetişkinlere de günümüz toplumsal ve eğitim koşullarına uygun bilgi vererek, her açıdan ülkemizin en iyi ve diğer benzer kurumlara liderlik edebilecek okullarından biri olmayı hedef edinmiştir. Milli Eğitim Temel Kanununda belirtilen genel amaçlar ile okul öncesi eğitimin temel ilke ve genel amaçları doğrultusunda öğrencilerimiz, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirken; öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alarak ilkokula hazırlanmaktadırlar.

Başarılar: TEMİZ OKUL / SIFIR ATIK / E-TWİNNİNG OKULU

Saatler: SABAH:08.00-13.00 öĞLEN: 13.00-18.00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://validesultananaokulu.meb.k12.tr

Adres - Aynı Ali Mh. 3205 Sok. No49 Malta Camii Yanı Yunusemre/ MANİSA

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Okulumuz Yeni Vergi Dairesi Başkanlığının karşısında. Malta Cami´si yanında.

Adres - Aynı Ali Mh. 3205 Sok. No49 Malta Camii Yanı Yunusemre/ MANİSA

Ulaşım 2,4,6,8 NOLU ŞEHİR İÇİ OTOBÜSLER